Kogeanbefaling i Kangaatsiaq

Startdato: 05-11-2018

Forventet slutdato: Ukendt

Der er ved den seneste vandprøveundersøgelse fra byen påvist forhøjet indhold af bakterier i drikkevandet. Beboerne anbefales derfor at koge deres vand inden det drikkes.

Kogeanbefaling i Isortoq

Startdato: 20-08-2018

Forventet slutdato: Ukendt

Der er ved den seneste vandprøveundersøgelse fra bygden Isortoq ved Tasiilaq påvist forhøjet indhold af bakterier i drikkevandet. Beboerne skal derfor koge deres vand, inden det drikkes.   Kogepåbuddet ophæves, når nye vandprøver viser tilfredsstillende resultat.

Kogeanbefaling i Sarfannguit

Startdato: 28-10-2016

Forventet slutdato: Ukendt

På baggrund af forhøjede indhold af bakterier i taphus B1407, har myndigheden udstedt kogepåbud for vand som tappes fra taphuset. Det anbefales at koge vandet, som tappes fra taphus B-1407.

Kogeanbefaling i Ammassivik

Startdato: 22-02-2016

Forventet slutdato: Ukendt

På baggrund af påvisning af bakterier i drikkevandet, har myndigheden udstedt kogepåbud. Det anbefales, at koge vandet inden brug.

Kogeanbefaling i Qassiarsuk

Startdato: 02-10-2013

Forventet slutdato: Ukendt

På baggrund af påvisning af bakterier i drikkevandet, har myndigheden udstedt kogepåbud i Qassisarsuk. Det anbefales at koge vandet inden brug.

Kogeanbefaling i Eqalugaarsuit

Startdato: 26-08-2016

Forventet slutdato: Ukendt

På baggrund af påvisning af bakterier i drikkevandet har myndigheden udstedt kogepåbud for Eqalugaarsuit. Det anbefales at koge vandet inden brug.