Nyudklækket skibsmontør: En ny epoke i mit liv

Karl Jeremiassen fra Kangaatsiaq springer ind i 2018 med et svendebrev og en kontrakt i hånden, med udsigt til en fastansættelse hos Nukissiorfiit

Karl Jeremiassen, der startede som lærling den 1. januar i 2013, modtager sit uddannelsesbevis som skibsmontør i dag, fredag den 29. december, i Kangaatsiaq i en alder af 48 år.
Nukissiorfiit glæder sig til at byde velkommen til den ny udklækkede skibsmontør i Kangaatsiaq.
– Jeg ved nu, at det aldrig er for sent at nå sine mål. Dog har jeg et par gange under mit uddannelsesforløb været tæt på at hoppe fra, fordi jeg ikke stolede nok på mig selv. Men takket være min familie og gode kollegaers opbakning, i Nukissiorfiit, har jeg nået mit mål. Det er sådan en god fornemmelse og den 1. januar starter en ny epoke i mit liv, siger en glad Karl Jeremiassen.

Distriktschef i Aasiaat, René E. Fleischer udtaler:
– Karl Jeremiassen har gennem hele forløbet været en stabil medarbejder og har fået den ballast, der skal til for, at være ansat i Nukissiorfiit. Nukissiorfiit har været rigtig glade for, at have Karl Jeremiassen som lærling. Derfor har vi besluttet, at tilbyde ham stillingen som driftsmedarbejder pr. 1. januar 2018, som han har sagt ja til.

På slaget 14.00 modtog lærling Karl Jeremiassen sine papir på en fuldendt og vellykket uddannelse hos Nukissiorfiit. Samtidig fik han overrakt en kontrakt for fastansættelse hos Nukissiorfiit pr. 1. januar 2018.

Billedtekst:  Karl Jeremiassen modtager i dag sit uddannelsesbevis, som skibsmontør samt en kontrakt på en fastansættelse hos Nukissiorfiit.
Foto: Nukissiorfiit