Salgskonsulent til Hovedkontoret i Nuuk

Nukissiorfiit søger en ingeniør, analytiker, en økonom eller lignende til den nyoprettede Salgs- og Markedsudviklingsafdeling. Ansættelse sker snarest muligt eller efter aftale.

Nukissiorfiit har ansvaret for forsyning af alle byer og bygder i Grønland med strøm, vand og varme. Omtrent 70 % af vores forsyning kommer i dag fra vedvarende energi, men vi vil gerne øge dette endnu mere. Nukissiorfiit har på landsplan 370 medarbejdere, hvoraf 70 sidder på hovedkontoret i Nuuk, hvor salgs- og markedsudviklingsafdelingen også er placeret.

Med fokus på både kundernes og samfundets økonomi, varetager afdelingen udviklings- og analyseopgaver med henblik på at finde nye afsætningsmuligheder. Vores nuværende fokus er på øget udnyttelse af vedvarende energikilder for derigennem at opnå oliefortrængning ved el- og varmeproduktionen. Vi har fokus på bundlinjen og gennemfører kun de samfundsøkonomisk mest lønsomme tiltag.

Afdelingen har et stærkt medansvar for at Nukissiorfiits overskudende energi bliver nyttiggjort i samfundet, særligt som oliefortrængende salg til eksempelvis elvarme. Afdelingen skal også sælge internt, ved at identificere potentialer for økonomisk rentable udbygninger af vedvarende energi. Vi har derfor brug for dig, der er dygtig til at samle, analysere og formidle den nyeste viden inden for energi, sol, vind, varme og forsyning generelt, og som har et stort drive for at komme ud til kunderne og både rådgive og sælge vores produkter. Dit arbejde vil desuden også skulle danne grundlag for materiale, som skal bruges til rådgivning og vejledning af Nukissiorfiits kunder om mulige energibesparelser.

Vi søger en engageret og faglig stærk kandidat med flair for kommunikation og formidling. Da afdelingen er under opbygning, vil du i høj grad være med til at udvikle afdelingen og sætte dit præg på fremtiden. Erfaring med lignende stilling er en fordel, men vi hører også meget gerne fra dig hvis du er nyuddannet.

Hos os anses en god idé som en vigtig ressource, der på baggrund af grundig dataanalyse, formidling og en positiv business case hurtigt kan blive til virkelighed. Det er derfor vigtigt for os, at den daglige arbejdsdag foregår i et spændende og åbent miljø, hvor der er plads til at lufte og diskutere nye idéer.

Vi søger en kollega, der har:

  • En analytisk/teknisk baggrund
  • Erfaring med både B2B salg og privatkundesalg
  • Stærke IT-kompetencer, særligt database og simuleringsværktøjer
  • Gode kommunikations- og formidlingsegenskaber
  • Meget gerne har indsigt i det grønlandske samfund og er flersproget.
  • Og altid er skarp på at overholde deadlines og følger detaljer til dørs.

Vi kan tilbyde

  • En arbejdsplads præget af professionalisme og en engageret virksomhedskultur.
  • Et spændende job med høj grad af egenkontrol og medbestemmelse samt mulighed for at påvirke den daglige opgaveløsning.
  • Et dynamisk arbejdsmiljø, hvor du får mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt.
  • Et godt fællesskab hvor vi har fokus på arbejdsglæde.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold, herunder ret til tiltrædelsesrejse og bohaveflytning for hele hustanden, sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen. Såfremt en ansøger allerede har anvist personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret bibeholdes retten til personaleboligen.

Nærmere oplysninger

Spørgsmål vedrørende stillingens indhold stiles til Afdelingschef for Salg og Markedsudvikling Jannik Kappel på mail: lg.ti1568980661ifroi1568980661ssiku1568980661n@aka1568980661j1568980661. Spørgsmål af mere generel karakter kan stiles til HR-afdelingen på mail: lg.ti1568980661ifroi1568980661ssiku1568980661n@RH1568980661 eller på tlf.: (+299) 34 95 00

Ansøgning

bilagt oplysning om uddannelse, tidligere beskæftigelse, kopi af relevante eksamensbeviser m.v. sendes til lg.ti1568980661ifroi1568980661ssiku1568980661n@RH1568980661. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

For mere information om Nukissiorfiit, se www.nukissiorfiit.gl

Vi glæder os til at høre fra dig!

Ansøgningsfrist: Løbende