Nukissiorfiit søger en Driftskonsulent/Fagspecialist for El-distribution og transmission

Nukissiorfiit søger en dygtig Driftskonsulent/Fagspecialist med arbejdsområde indenfor el-distribution og transmission, til hovedkontoret i Nuuk

Har du en el-faglig baggrund som el-ingeniør, el-installatør, maskinmester eller lignende, og lyst til at arbejde med elforsyning, så har du her muligheden for at få alle tiders spændende job, hvor du får mulighed for at arbejde med alle fagets nuancer.

Der stilles ikke krav om, at du har praktik erfaring med el-forsyning. Den erfaring kan vi kompensere for internt i afdelingen.

 

Nukissiorfiit er en energiforsyningsvirksomhed og målet er, hver dag at levere en pålidelig og miljøbevidst energiforsyning til samfundet.

Vi har ansvaret for produktion og distribution af både vand, el og varme til størstedelen af forbrugerne over hele Grønland og er samtidig bygherrer på anlægsprojekter i tilknytning til egen virksomhed.

 

Som Driftskonsulent/fagspecialist får du en central rolle i udviklingen af Nukissiorfiits distributionsnet, som spænder vidt, da Nukissiorfiit har forsyningspligt i alle Grønlands byer og bygder. Stillingen består bl.a. også af at yde teknisk support vedr. el-distribution og transmission, ansvarlig for afholdelse af månedlige møder i fagudvalget, myndighedskontakt samt kontakt til eksterne rådgivere.

Dette giver dig mulighed for at arbejde med alle aspekter af el-distribution, lige fra 132 & 60 kV transmissionslinjer fra vore vandkraftværker, almindelig 400V distribution i de mindste bygder, til koordinering af Nukissiorfiits Sikkerhedskvalitetsstyringssystemer (SKS/KLS).

 

Din primære arbejdsplads er på hovedkontoret i Nuuk, men du vil få mulighed for rejseaktivitet rundt i hele Grønland, da kendskab til Nukissiorfiits el-distributionsnet er en væsentlig del af jobbet.

 

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Udarbejde forslag til aftaler vedr. eftersyn af el-distributions- og transmissionsanlæg, samt efterfølgende koordinering af disse.
 • Udarbejde forslag til aftaler vedr. eftersyn af gadelys, samt efterfølgende koordinering af disse.
 • Koordinere Nukissiorfiits SKS A & D systemer.
 • Koordinere planlagte eftersyn af 132 & 60 kV transmissions luftledninger.
 • Udarbejdelse af standarder, procedurer og vejledninger for el-distributions- og transmissionsanlæg.
 • Ansvarlig for konceptet standard netstation.
 • Ansvarlig for implementering og vedligeholdelse af Xellent Drifts- og Vedligeholdsmodulet for el-distributionsanlæg.
 • Ansvarlig for implementering og vedligeholdelse af drifts- og vedligeholdelsesværktøjer i ArcGIS for el-distributionsanlæg.

 

Vi søger en kollega der har:

 • En videregående el-teknisk uddannelse (el-installatør, el-ingeniør el. lign.).
 • Faglig erfaring med drift af elforsyningsanlæg.
 • Overblik, koordinationssans, er udadvendt og i stand til at forestå intern undervisning.
 • Gode kommunikative evner, både i skrift og tale, gerne på både grønlandsk og dansk.
 • Kendskab til projektledelse gerne iflg. PRINCE 2.

 

Derudover er det en fordel, at du har kendskab til grønlandske forhold og har kendskab til drift af energiforsyningsanlæg.

 

Vi kan tilbyde dig et spændende, varieret og udfordrende job i et uformelt miljø. Du vil indgå i et team, som ud over Driftschefen, som du vil referere til, består af i alt ti driftskonsulenter, en systemkoordinator og en teknisk assistent. Det er et job, hvor du vil få mulighed for at påvirke og følge opgaver helt til dørs.

 

Ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Naalakkersuisut (Grønlands Selvstyre) og relevant faglig organisation.

 

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen. Såfremt du allerede har anvist personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes retten til anvist personalebolig, eller vi kan være behjælpelige med at formidle kontakt til relevante boligudlejere.  Der ydes fri tiltrædelsesrejse og bohaveflytning ved ansættelsen og efter 3 års sammenhængende ansættelse betales hjemrejse for hele husstanden inkl. børn under 18 år.

 

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

 

For mere information om Nukissiorfiit, se: www.nukissiorfiit.gl.

 

Nærmere oplysninger om stillingen kan stiles til:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Driftschef, Gert Schmidt Nielsen, på e-mail: lg.ti1566440305ifroi1566440305ssiku1566440305n@sre1566440305g1566440305 eller pr. telefonisk henvendelse på tlf. (+299) 34 95 00.

 

Spørgsmål af mere generel karakter stiles til HR-afdelingen:

Ansøgning bilagt CV, kopi af uddannelsesbevis og referencer fremsendes pr. mail nukissiorfiit.gl, eller A-post

 

Nukissiorfiit

Issortarfik 3

Postboks 1080

3900 Nuuk

 

Ansøgningsfrist:

Torsdag d. 18. oktober 2018.