Er du vores nye effektive Call center medarbejder i Nuuk?

Nukissiorfiit søger to frisk og serviceminded Call center medarbejdere, hvis vigtigste opgaver bliver, at give alle kunder en professionel og vedkommende oplevelse.

Gennem de sidste år har Nukissiorfiit gennemgået en stor forandring. Dette blandt andet ved at kundebetjeningen pr. 1. maj 2014 blev centraliseret og samlet i et fælles kundecenter med beliggenhed på hovedkontoret i Nuuk. Målet med dette er at kunderne skal modtage en åben, smidig og professionel kommunikation.

Dit arbejdsområde
Som Call center medarbejder bliver din fornemste opgave at servicere og rådgive kunderne over telefonen, således at I sammen finder den bedst mulige løsning. Du leverer høj kvalitet, har et stort servicegen og du trives med telefonkontakten med kunderne. Du bliver derfor en vigtig ambassadør i den fortsatte udvikling af Nukissiorfiits identitet og image, som en moderne grønlandsk virksomhed

Jobbet som Call center medarbejder indebærer blandt andet, at du:
– servicerer og rådgiver alle kunder på en effektiv og vedkommende facon
– giver alle kunder en god oplevelse, hvor de modtager retvisende og professionelle svar
– bidrager til udvikling af det fælles kundecenter
– arbejder på, at sikre gode op positive relationer til både kunder og kolleger
– tager aktivt del i Nukissiorfiits udvikling

Din profil

Du har beskæftiget dig med kundeservice og drives af et ønske om at yde kvalitet og god service overfor kunderne. For at imødekomme kundernes forventninger til service og rådgivning, stilles der store krav til din professionalisme, derfor er du vedholdende, robust og har et godt humør – også når du møder modgang. Du er udadvendt og kommunikere på flere niveauer, og da der også kan forekomme skriftlig kommunikation med kunder, forventes det, at du er velformuleret i tale såvel på skrift – gerne grønlandsk og dansk. Omstillingsparathed og overblik er nøgleord i dette job, derudover at du er stabil.

Ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold, sker i henhold til gældende overenskomst mellem Grønlands Landsstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation. Stillingen er med 3 måneders prøvetid.

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen.

Nærmere oplysninger om stillingen kan stiles til:
Nærmere oplysninger om stillingen kan stiles til Afdelingsleder Naja Johnsen Hard på telefon nr.: (+299) 34 96 47 eller på mail:

Oplysninger af mere generel karakter kan stilles til HR-afdelingen, eller +299 34 95 00.

Ansøgningsfristen er 10.april 2019
Ansøgning med CV, kopi af uddannelsesbeviser samt referencer fremsendes via mail til eller med A-post til Nukissiorfiit, Postboks 1080, 3900 Nuuk. Samtaler vil blive holdt løbende, før og efter fristens udløb.