Regninger og betalinger

Kan jeg betale ved bankoverførsel?

Ja, Nukissiorfiit har følgende bankoplysninger: Registreringsnummer 6471, kontonummer 1001474. Husk at angive dit kundenummer eller CPR-nummer i kommentarfeltet, så vi kan se, at det er din indbetaling.

Hvordan tilmelder jeg mig Betalingsservice (BS)?

Du tilmelder dig Betalingsservice her, eller du kan vælge at henvende dig hos din bank. Husk at bruge dit kontraktnummer.

Det kan tage et stykke tid, før tilmeldingen er registreret. Betal derfor regningen, som du plejer, indtil den nye tilmelding står på betalingsoversigten fra Betalingsservice.

Hvornår forfalder mine regninger?

Dit forbrug i fx januar (1. januar – 31. januar) bliver endeligt aflæst i begyndelsen af februar måned. Regningen er klar cirka midt i måneden. Derefter sendes januarregningen via post, e-mail eller Betalingsservice, så du har den senest i slutningen af februar måned. Regningen for forbruget i januar har derfor forfaldsdato i starten af marts.

Hvorfor har jeg modtaget en rykker, når jeg allerede har betalt regningen?

Vi beklager meget, hvis du har betalt en regning til tiden og alligevel har modtaget en rykker. I så tilfælde skal du selvfølgelig blot se bort fra rykkeren. Hvis du ved en fejl har fået en rykker, kan det skyldes, at der ofte kan gå 2-3 hverdage, før pengene registreres hos os, og du kan derfor uheldigvis komme blandt de kunder, som er i restance.

Hvornår lukker I for strømmen?

Hvis du ikke betaler for dit forbrug rettidigt, sender vi dig en rykker. Hvis du ikke reagerer på vores rykkerpåmindelser, påbegynder vi lukning af dine installationer. Vær opmærksom på, at det vil medføre gebyrer til lukning og genåbning samt eventuelt en VVS-regning for frostsikring.

Kan jeg betale hos Nukissiorfiit?

Vi har ikke en kassefunktion på vores kontorer. Derfor skal regningen betales via netbank, i banken eller på posthuset.

Hvordan skal jeg forstå min regning?

For at gøre det let for dig, er regningerne lavet ud fra samme skabelon med et kundenummer, aflæsning, udregning af pris og betalingsdato. Læs vores guide til din regning her. [Link – tjek vejledningen]