GENOPSLAG Nukissiorfiit søger en Driftskonsulent GIS

Kan du med udgangspunkt i Nukissiorfiits GIS strategi 2018-2021, medvirke til omsætning af ideer og ønsker til anvendelige løsninger?

Nukissiorfiit søger en ambitiøs Driftskonsulent til GIS området, som har erfaring indenfor arbejdet med GIS teknologier. Som Driftskonsulent på GIS området vil der også forekomme mindre sagsbehandlingsopgaver samt support opgaver vedrørende GIS.

Kunne dette have din interesse har du her muligheden for at få et spændende job, med mulighed for at arbejde med alle systemets nuancer.

Hvem er vi?

Nukissiorfiit er en energiforsyningsvirksomhed og målet er, hver dag at levere en pålidelig og miljøbevidst energiforsyning til samfundet. Vi har ansvaret for produktion og distribution af både vand, el og varme til størstedelen af forbrugerne over hele Grønland og er samtidig bygherrer på anlægsprojekter i tilknytning til egen virksomhed.

Jobindhold

Som Driftskonsulent får du en central rolle i den fortsatte udvikling af Nukissiorfiits GIS system, som bidrager til drift- og vedligehold i alle Grønlands byer og bygder.

Stillingen består bl.a. af at udarbejde forslag til digitalisering af arbejdsgange vedr. eftersyn af Nukissiorfiit ledningssystemer i GIS. Endvidere medvirke til udarbejdelse og opdateringer af standarder, procedurer og vejledninger for GIS herunder også dokumentationsmanualsamt at bidrage til uddannelse af Nukissiorfiits personale.

Din primære arbejdsplads er på hovedkontoret i Nuuk, men du vil få mulighed for rejseaktivitet rundt i hele Grønland.

Du vil bl.a. blive medansvarlig for konfiguration af Geocortex og ArcGIS Online løsninger, vedligeholdelse og opdatering af ledningsdata samt ad hoc dataanalyse og datakonvertering.

Med udgangspunkt i Nukissiorfiit s GIS strategi for 2018-2021, samarbejder vi med afdelinger på tværs af organisationen og driftsenheder for, at finde frem til de bedste og mest brugervenlige løsninger.

De centrale programmer i løsning af vores opgaver er ArcMap, ArcGIS Server, ArcGIS Online, Geocortex og FME.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:

 • Bidrage til implementering af Nukissiorfiits GIS-strategi
 • Fungerer som projektleder for udviklingsprojekter vedr. Nukissiorfiits dokumentationssystemer
 • Bidrage til fastholdelse, udvikling og koordinering af kontakten til eksterne rådgivere sammen med systemadministratoren
 • Bidrager til den fortsatte teknologiske udvikling af Nukissiorfiit dokumentationssystemer
 • Medvirker til den fortsatte implementering og udvikling af virksomhedens forbyggende vedligeholdelsesprogram
 • Rådgiver og vejleder i relation til den faglige udvikling af Nukissiorfiits driftsmedarbejdere
 • Bidrager til udvikling/optimering af interne arbejdsgange
 • Bidrager til teknisk kommentering og kvalitetssikring af dokumenter vedr. anlægsprojekter
 • Deltager i månedlige møder i relevante fagudvalg vedrørende GIS

 

 • Hvem er du? Du har erfaring med GIS teknologi, herunder ArcGIS platformen og eventuelt datawarehouse og Xellent og kan arbejde selvstændigt
 • Du er udadvendt og har evner til samarbejde på tværs af organisationen og faglige niveauer
 • Du har interesse for brugen af GIS i nye sammenhænge og gøre GIS brugervenligt
 • Du er en holdspiller og er ikke bange for at tage et selvstændigt ansvar ved implementering af nye løsninger
 • Du her gode kommunikative evner i tale og skrift
 • Du har kendskab til projektledelse
 • Du er i stand til at skabe og fastholde overblikket samt være koordinerende
 • Du har måske erfaring fra opgaveløsning i Grønland
 • Du har en relevant videregående uddannelse, som f.eks. ingeniør, installatør, maskinmester eller anden teknisk uddannelse
 • Du har lyst til at arbejde med energiforsyning

Vi kan tilbyde dig et spændende, varieret og udfordrende job i et uformelt miljø. Du vil indgå i et team, som ud over Driftschefen, som du vil referere til, består af i alt ti driftskonsulenter, en systemkoordinator og en teknisk assistent. Det er et job, hvor du vil få mulighed for at påvirke og følge opgaver helt til dørs.

Ansættelsesforhold

Ansættelse sker i henhold til overenskomst mellem Naalakkersuisut (Grønlands Selvstyre) og relevant faglig organisation.

Der kan ikke anvises personalebolig til stillingen. Såfremt du allerede har anvist personalebolig gennem ansættelse i Selvstyret, bibeholdes retten til anvist personalebolig.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid. Tiltrædelse efter nærmere aftale.

For mere information om Nukissiorfiit, se: www.nukissiorfiit.gl.

Nærmere oplysninger om stillingen kan stiles til:

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til Afdelingsleder Hans Pirupshvarre, på e-mail: lg.ti1542346611ifroi1542346611ssiku1542346611n@pna1542346611h1542346611 eller pr. telefonisk henvendelse på tlf. (+299) 34 95 85.

Spørgsmål af mere generel karakter stiles til HR-afdelingen:

Ansøgning bilagt CV, kopi af uddannelsesbevis og referencer fremsendes pr. e-mail til  lg.ti1542346611ifroi1542346611ssiku1542346611n@neg1542346611niled1542346611fa-RH1542346611, eller A-post til

Nukissiorfiit

Issortarfik 3

Postboks 1080

3900 Nuuk

Ansøgningsfrist:

Torsdag den 11. oktober 2018.